EDICTE

El Consell Superior convoca una plaça de secretari judicial

L'entitat vol incorporar a més un nunci i un responsable de l'arxiu judicial

La nova seu de la JustíciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Superior de Justícia ha fet públic alBOPAd'aquest matí, les bases de la convocatòria per ocupar una plaça vacant de secretari/àriaJudicial, tècnic financer adscrita a la Batllia. Per accedir alprocésde selecció, les persones interessades han d'adreçar una sol·licitud a la secretaria general del Consell Superior de la Justícia fins al 7 de maig i allí es facilitarà la informació addicional sobre les responsabilitats i l'abast del lloc de treball.

La plaça correspon al nivell 1A del sistema de classificació del personal de l'Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de 36.366,59 euros, distribuïda en tretze pagues. La missió de treball és la de garantir la realització de les actuacions necessàries per aconseguir una correcta tramitació dels procediments i expedients de competència de l'oficina judicial, preparant els informes necessarisperla seva tramitació amb assistència al batlle en els actes d'investigació, a més d'assistir a l'autoritat jeràrquica, segons es detalla al BOPA on s'exposa que els candidats a secretari judicial hauran de passar una prova oral, una escrita, una entrevista i s'haurà de fer una valoració psicotècnica.

El CSJ ha fet pública també la convocatòria d'un edicte per cobrir una vacant de nunci uudicial i una altra de responsable de l'arxiu judicial. En aquests dos casos la data límit de presentació de la sol·licitud és el 14 de maig.

tracking