Dos detinguts per dur tabac amagat en un camió

Un dels homes és un professional del taxi i també hi està involucrat un comerç de la capital

Dos detinguts per dur tabac amagat en un camióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dues persones van ser detingudes la matinada de diumenge per contraban de tabac. Es tracta de dos homes, un dels quals un taxista molt conegut d’uns cinquanta anys i l’altre un andorrà més jove que probablement és qui subministrava la mercaderia. En el marc de l’operació, en la qual van intervenir els grups d’antifrau de la policia i dels duaners en la lluita contra la venda il·lícita de tabac, es va intervenir una gran quantitat de caixes de tabac que eren transportades en un camió en el moment de la detenció dels dos individus.

La investigació també se centra en una botiga de tabac situada al carrer Príncep Benlloch, que segons fonts properes al cas era la que feia les compres de forma legal a altres botigues del sector per després destinar el tabac al contraban, que en aquest cas es feia pel pas fronterer del riu Runer.

Hi ha cert malestar entre la resta de comerços de tabac perquè se’ls intenti involucrar en aquesta actuació delictiva, ja que venien el tabac de forma legal sense saber que era per a contraban que s’acumulava en una botiga i que després passava al mercat negre espanyol.

Les dues persones estaven ahir detingudes a les dependències policials en cel·les diferents perquè no es poguessin comunicar entre elles. Es tracta d’una intervenció important pel nombre de tabac requisat, encara que la policia no va donar ahir cap detall sobre l’operació ni el nombre de tabac comissat. El cotxe del taxista es troba al dipòsit de vehicles de la policia. Era un professional del taxi conegut perquè havia tingut altres embolics.

tracking