x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ACORDS INTERNACIONALS

Conveni de dos anys entre Andorra i Israel per potenciar la innovació tecnològica

L'acord pretén abordar reptes globals com el canvi climàtic, la salut, la mobilitat o l'alimentació
Moment de la signatura de l'acord entre els dos paísos

Conveni de dos anys entre Andorra i Israel per potenciar la innovació tecnològica

Moment de la signatura de l'acord entre els dos paísos

Actualitzada 13/04/2021 a les 17:45

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d'Actua Innovació i d'Actua Empresa, Jordi Gallardo, i el director general de l'Israel Innovation Institute, Jonathan Menuhin, han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració per un període inicial de dos anys per potenciar la innovació tecnològica al país. Així ho ha manifestat en declaracions posteriors a la trobada, que s'ha dut a terme en format telemàtic, Gallardo, qui ha exposat que per Andorra "Israels és un referent en molts aspectes i, evidentment en temes d'innovació; és un país que porta molts anys sent capdavanter en temes tecnològics, digitals i en el foment de l'emprenedoria i l'impuls del sector privat a través de la innovació".


L'objectiu d'aquest acord és treballar conjuntament en diverses àrees que es poden materialitzar en projectes de suport i assessorament en la definició i desenvolupament de l'ecosistema d'Innovació i Startup d'Andorra, i també col·laborar en projectes i iniciatives relacionades amb les verticals d'especialització de cada institució, com ara la mobilitat, l'agricultura, la salut o el canvi climàtic. Així doncs, el ministre ha posat de manifest que aquest conveni de col·laboració ajudarà a dur a terme "l'estratègia d'innovació de país que estem treballant".

Per la seva banda, Menuhin ha destacat que "l'Institut d'Innovació d'Israel aborda reptes globals com l'alimentació, el transport, la salut i el canvi climàtic. Les solucions per a aquestes preocupacions crítiques es derivaran d'una combinació mundial de coneixements, talents i capacitats. Aquesta col·laboració és un pas essencial per construir un grup de treball internacional per afrontar aquests reptes globals urgents".

Etiquetes
  • #4 Perque ?
    (14/04/21 00:42)

    Aiaiai va dir..
    Perquè ? Perquè tractem amb Israel ? Ja fa temps que s'hauria d'haver fet.
    Au va home ! Amb qui sino ? Amb els iberoamericans ?
    O potser vol parlar “dals pubrets palastins” ? Tampoc n'hem de fer res.

    Respondre
  • #3 Aiaiai
    (13/04/21 21:38)

    Aiaiai que ens farem mal...

    Respondre
  • #2 Avui podem felicitar al govern
    (13/04/21 19:25)

    Per entendre el meu anterior comentari aquí deixo un link.
    https://youtu.be/fBnT0tsLqGQ

    Respondre
  • #1 Avui si que es pot felicitar a govern
    (13/04/21 19:13)

    Per primera vegada és pot felicitar al govern signant un acord amb un país amb molta cara i ulls a nivell profesional i de investigació, ja podeu estar segurs que d'aquí alguna cosa bona en sortira, val més aquest tractat que tota la cimera RUMBERA que a costat molt milions i de beneficis en sortiran pocs.
    De moment ja tirem cap un país on a nivell intel·lectual i profesional són molt bons, ara falta que també el país intenti atraure algun conveni amb Asia/pacific que es allà on es cou el nou ordre econòmic mundial ( i si és posible intenta veure si andorra pot estar de alguna forma que es difícil beneficiada del que serà el nou SILK ROAD BELT, tot i que això és un mega projecte liderat per la Xina on esta fent inversions bilionaries a països molt grans però mai se sap. Ja seria hora que andorra posés com assignatura obligatòria el Xinès a les escoles i també signar tractats amb ells perquè els nostres estudiants pugin anar a estudia allà, mentres per diu d'alguna manera nosaltres encara anem amb el cotxe de cabells ells ja tot ho fan amb intel·ligència artificial.
    Poder aquest país començara a sortir com diuen en castellà del atolladero si mirem cap al altre canto

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts