Esdeveniments

Música iberoamericana per la celebració de la Cimera

David Font i Unai Gutiérrez oferiran concerts de 30 minuts a totes les parròquies

David FontCI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duet format per l'andorrà David Font a la guitarra i Unai Gutiérrez al clarinet protagonitza els concerts del cicle El so iberoamericà s'enfila per Andorra que s'oferiran amb motiu de la celebració de la cimera. Les actuacions estan organitzades per la Fundació ONCA, emparada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, juntament amb la Fundació CimeraIberoamericana i els set comuns.

Els concerts tindran una durada de 30 minuts i es faran a totes les parròquies amb música ibèrica i sud-americana. David Font i Unai Gutiérrez interpretarannou peces de danses i

músiques de diferents estils i diverses procedències. Les composicions pertanyen a autors com Càstor Pérez, amb la coneguda havanera Vestida de nit, ArielRamirez, amb la zamba argentina Alfonsina y el Mar, o bé el bolero mexicà Sabor a mi d'Álvaro Carrillo.

El calendari d'actuacions comença amb el concert del divendres 16 d'abrilal vestíbul del Centre Cultural i deCongressos Lauredià a les 19.30 h. El dissabte 17 d’abril el duet estarà a les 11.30 hores a l'església de Sant Corneli i Sant Cebrià d'Ordino i a les 13 hores actuaran al temple deSant Iscle i Santa Victòria de laMassana. El mateix dia a les 17 hores s'ha programat l'actuació a l’església de Sant Serni de Canillo i diumenge hi haurà concert a les 11.30 a laplaça Coprínceps d’Escaldes i a les 13 hores ala plaça Guillemó d'Andorra la Vella. El cicle acabarà amb el duet a la sala de festes d'Encampa les 17 hores.

tracking