SOLIDARITAT

La Creu Roja Andorrana rep 30.000€ per una nova ambulància

La FAF ha fet aquesta donació mitjançant el conveni de col·laboració vigent entre les dues entitats

La Creu Roja Andorrana rep 30.000€ per una nova ambulància

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja Andorrana ha adquirit un nou vehicle sanitari

gràcies a una subvenció de 30.000 € de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), segons informa l'entitat en un comunicat. Aquesta

aportació és un dels punts del conveni renovat al gener entre les dues entitats i que estipula una sèrie de col·laboracions i intercanvis vàlids durant els propers tres anys. El vehicle és una ambulància polivalent, que compta amb l’equip sanitari necessari (metge, infermer i medicació) i que podria actuar de suport vital avançat.

En la roda de premsa de presentació de l'acord, que s'ha celebrat aquest dilluns al Centre d'Entrenament de la FAF, el director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, ha agraït la col·laboració de la federació. Així mateix, el president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Álvarez, ha destacat "el compromís que la FAF manté com a institució amb la finalitat d'oferir un impacte positiu en la societat andorrana" i ha valorat positivament cooperar en accions com aquestes. A més, el cap de l'àrea operativa de la Creu Roja andorrana, Quim Fenoll, ha explicat que aquest acors els donarà l'oportunitat de disposar d'una unitat mòbil equipada per primeres intervencions enels partits de futbol i, d'acord amb l'autorització del Servei d'Urgències Mèdiques, serviria perfer un transport urgent cap a l’hospital.

L'entitat afirma que quest acord preveu, a més de la compra d'aquest vehicle, que la federació organitzi i promocioni,partits solidaris a benefici de la Creu Roja Andorrana. La FAF es compromet així a fer servei preventiu en tots els partits del campionat de la 1a i 2a Divisió de futbol d'Andorra.

tracking