x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
TEATRE

Encamp organitza un cicle d'espectacles teatrals infantils

Vuit sessions de teatre i música, basades en pel·lícules infantils de Disney i amb l'actuació d'El Pot Petit
Laura Mas i David Cruz amb el cartell dels musicals

Encamp organitza un cicle de quatre espectacles teatrals infantils

Laura Mas i David Cruz amb el cartell dels musicals

Actualitzada 12/04/2021 a les 11:58
El Comú d'Encamp ha presentat avui el cicle de quatre musicals infantils per al 2021, segons ha informat l'executiu en un comunicat. Es tracta de vuit sessions de teatre i música, basades en pel·lícules infantils de Disney i que comptarà amb l'actuació d'El Pot Petit. El teatre infantil, i sobretot els musicals, són ja una referència de la parròquia. Segons el comú, l'aposta, per enguany, és incrementar-ne la qualitat i el nombre de sessions per donar cabuda a més famílies. Totes les sessions tindran lloc a la Sala de Festes del Complex sociocultural i esportiu d'Encamp amb el protocol de mesures de prevenció per la Covid.


El conseller de Cultura, David Cruz, durant la roda de premsa, ha detallat les quatre obres incloses en el cicle i ha remarcat l'èxit de l'any anterior. L'estrena del cicle serà el pròxim 24 d'abril amb una doble sessió del clàssic de La Cenicienta produït per la companyia La Barbarie musical. El fil argumental d'aquesta peça ja és conegut, la sorpresa seran les cançons, la música i les coreografies. Les entrades es posen a la venda avui mateix, 12 d'abril, per internet al web del comú. El cicle continuarà el 5 de juny amb l'actuació d'El Pot Petit, un dels grups infantils amb més èxit actualment, que ha rebut diversos reconeixements per la seva tasca i trajectòria; destaca el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock a millor disc (2020) pel disc ‘El Pot Petit – 10 anys’. L'espectacle del Pot Petit inclourà un intèrpret amb llengua de signes.



El tercer dels espectacles és Coco, el musical de la companyia La Barbàrie musical. El musical s'estrena tot just aquest mes d'abril a Sevilla i estarà de gira fins arribar a Encamp el dia 2 d'octubre. Es tracta de l'adaptació musical de la història de Disney basada en la tradició mexicana del Dia dels difunts.  El programa finalitzarà el 20 de novembre amb Aladdín, de la companyia Onbeat, creada l'any 2017 al teatre de la Gran Via de Madrid i actualment en gira. L'obra s'inspira en el de Broadway i Londres, explicant la història de la pel·lícula de Disney però en format de Tribut. Veus en directe, escenografia i vestuari espectaculars per transportar als més xics a la ciutat fantàstica de Agrabah.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts