La Seu suma 83 casos actius amb un augment fort de la incidència

La taxa de reproducció s'incrementa a 1,45 en les últimes hores

Hospital de la Seu

Hospital de la SeuMartí Pons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La incidència de la Covid a la Seu d'Urgell continua a l'alça amb un agreujament de tots els indicadors en l'última setmana que han elevat els casos actius fins a 83, amb 11 confinats en les últimes hores, davant dels 54 que hi havia dimarts passat, segons l'actualització de dades que ha fet l'ajuntament aquest matí. La taxa de reproducció del virus creix fins a 1,45 mentre que la setmana passada era d'1,12.

El brot per la celebració del 'birracrucis' durant la Setmana Santa ha estat un dels factors que ha fet pujar els contagis i que està provocant l'increment dels malalts i dels confinats. L'ajuntament ha informat que avui hi ha 334 persones aïllades a domicili a l'espera de rebre el resultat d'una prova PCR o per haver estat contacte estret d'un positiu. La xifra ha sumat 32 confinats des d'ahir i contribueix a triplicar els 112 afectats en aïllament que hi havia dimarts passat.

L'única dada que millora és la de persones amb la Covid ingressades a l'hospital de la capital alturgellenca que baixa fins a 7, dues menys que en l'actualització sanitària de dimarts passat. Tanmateix, la xifra d'hospitalitzats pel virus ha augmentat en dos pacients en les últimes 24 hores. L'ocupació al centre es completa amb altres 17 malalts per patologies diferents al virus que ocupen llits de planta dels 20 disponibles.

tracking