x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Responsabilitat política

El ministre d'Interior, Josep Maria Rossell, i la síndica general, Roser Suñé, van rebre ahir al vacuna.

Responsabilitat política

El ministre d'Interior, Josep Maria Rossell, i la síndica general, Roser Suñé, van rebre ahir al vacuna.

Fernando Galindo
Rossell

Responsabilitat política

Rossell en el moment de la vacunació a la plaça de braus.

Fernando Galindo
Suñé en el moment de la vacunació a la plaça de braus.

Responsabilitat política

Suñé en el moment de la vacunació a la plaça de braus.

Fernando Galindo
Actualitzada 11/04/2021 a les 06:10
Els polítics donen exemple a la ciutadania de la fiabilitat de la vacuna d’AstraZeneca i apel·len tota la població a immunitzar-se. El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, i la síndica general, Roser Suñé, van passar durant la jornada d’ahir pel centre d’inoculació de vaccins situat a l’antiga plaça de braus per rebre la primera dosi de la solució farmacològica d’Oxford. Rossell és el segon ministre que ha rebut el vaccí de manera pública, després que el passat 15 de març ho fes el titular de la cartera de Salut, Joan Martínez Benazet. “Vaig passar la Covid el mes de març de l’any passat i tenia moltes ganes de col·locar-me la primera dosi”, va destacar després de rebre el vaccí. A més, va assegurar que no té cap dubte ni angoixa en relació a la vacuna d’AstraZeneca i es va mostrar “content” d’haver-ho fet, ja que “veig que hi ha força afluència i això és important. Com més gent es vacuni més aviat tornarem a la normalitat”.

Posteriorment, a primera hora de la tarda va arribar el torn de la síndica general, qui també va rebre la primera dosi de la solució d’Oxford. En la mateixa dinàmica que el titular de Justícia i Interior, Suñé es va mostrar confiada en la vacuna i va assenyalar que des del primer moment “vaig dir que quan em diguessin em vacunaria amb la (vacuna) que fos, m’és absolutament indiferent i mai he tingut dubtes”. La síndica general va remarcar que la immunització a través de l’administració del vaccí és l’únic camí cap al retorn a la normalitat i va animar tota la població a fer el pas, malgrat que va exposar que comprèn aquelles persones que tenen dubtes arran de les diverses notícies sobre els possibles efectes secundaris que pot provocar la vacuna d’AstraZeneca. “Hi ha una cosa que explica bé el meu apreciat ministre de Salut, el senyor Joan Martínez Benazet, i és que l’èxit és tenir ja el vaccí. Ha estat tot molt ràpid i potser aquesta rapidesa fa que la comprensió es faci més complexa en determinats moments. La Covid ha estat una situació complexa per a tothom, s’ha hagut de fer tot de nou i puc entendre que hi hagi gent que pugui tenir reticències cap a les vacunes, però en aquest moment per a mi és un acte de responsabilitat vers els altres”, va asseverar Suñé.

A més a més, Suñé va especificar que “en el meu cas, tinc familiars d’edat avançada i si no em protegeixo, tot i que ells ja estan vacunats em sabria greu que jo fos la transmissora del virus”. I va manifestar que “hem de saber posar a la balança els dos aspectes, entenc el respecte que pot fer l’administració d’una vacuna, i sobretot una que s’ha preparat amb molta rapidesa, però en el meu cas personal pesen més els efectes positius del vaccí que no la por o el respecte a la inoculació d’aquesta”.
Etiquetes
Veure’n més
32
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts