x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Estabilització dels contagis amb 41 casos nous

L’hospital suma un nou pacient per Covid que eleva la xifra de persones ingressades a 36
L'hospital té 23 malalts de Covid ingressats, nou d'ells 
a cures intensives.

Contagis desbocats

L'hospital té 23 malalts de Covid ingressats, nou d'ells a cures intensives.

Actualitzada 11/04/2021 a les 06:49
El ministeri de Salut va notificar ahir la detecció de 41 nous positius per la pandèmia del coronavirus. Amb aquesta xifra es manté un dia més l’estabilització dels contagis registrats al llarg de la darrera setmana al Principat i es confirma la contenció del virus que va anunciar divendres el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant la roda de premsa per actualitzar la situació epidemiològica al país. Així doncs, els nous contagis per Covid han fet incrementar lleument el nombre de persones que tenen el virus actiu al país, situant la xifra en 607, tres més respecte a les dades facilitades pel ministeri divendres passat.

Quant al nombre de ciutadans que han contret la malaltia SARS-CoV-2 a Andorra des de l’inici de la crisi sanitària el mes de març de l’any passat, es troba en 12.497 casos. Les altes totals se situen en 11.770, la qual cosa suposa que durant la darrera jornada un total de 38 persones es van recuperar de la malaltia. En referència al nombre de víctimes mortals que tenien o havien tingut l’afecció, la xifra es manté estable en 120 defuncions fins a la data després del traspàs dijous passat d’una dona, ingressada a la planta Covid de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i que rondaria els vuitanta anys d’edat.

Pressió hospitalària
La situació sanitària al centre mèdic escaldenc continua en la mateixa línia que divendres passat amb 36 persones ingressades, un més que en la darrera actualització. D’aquests, 25 estan interns a la planta habilitada a l’hospital i onze a la Unitat de Cures Intensives (UCI), deu dels quals es troben sota ventilació mecànica per la gravetat de l’afectació del virus.


Pel que fa a la població escolar, continua sense haver-hi cap aula sota vigilància activa ni passiva, en bona part gràcies a les vacances escolars de Setmana Santa. Quant a l’evolució del pla de vacunació, divendres es van administrar un total de 901 dosis del vaccí d’AstraZeneca, que han fet créixer el nombre de solucions farmacològiques administrades fins a les 16.170, de les quals més de 10.000 corresponen a la primera dosi. Durant la jornada d’ahir el ministeri preveia inocular un total de 1.000 dosis.


 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts