x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Ensurt a l'hospital per fum intens a la sala de la bugaderia

La fumerada ha estat provocada per un oli tèrmic d'una màquina, però ha quedat aïllada i no ha sigut necessari evacuar a ningú
Exterior de l' Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Actualitzada 10/04/2021 a les 18:57
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell ha patit un ensurt aquest migdia a causa d'una important fumera a la planta -1. En un primer moment, es pensava que es tractava d'un incendi provinent de la sala on hi ha la sala de la bugaderia, però finalment ha estat un oli a alta temperatura d'una màquina esquerdada.

Els bombers han rebut l'avís a les 14.30 h i han activat dues dotacions del parc de Santa Coloma i una del de la Massana, amb un total de 10 membres del cos. Quan han arribat al centre hospitalari, han comprovat que una fuita d'oli tèrmic (el qual es troba a uns 175 graus de temperatura) d'una de les màquines que s'havia esquerdat havia vessat per terra i ha provocat que sortís un fum molt intens, tot i que en cap moment ha arribat a sorgir foc. Els bombers han trigat una hora, aproximadament, a netejar la zona, ja que no podien llençar molta aigua de cop, segons han detallat des del cos.

Per sort, la sala estava aïllada i no s'ha escampat per altres zones de l'hospital, per la qual cosa no ha sigut necessari evacuar a ningú, tot i que s'han viscut moments d'incertesa. Finalment, però, la cosa no ha anat a més i ningú ha hagut de ser atès per inhalació de fum. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts