TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

estadística

Els concessionaris constaten un mes de març molt positiu

El president de l’AIVA Carles Sansa celebra l’augment del 129% de matriculacions

Els concessionaris constaten un mes de març molt positiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“La valoració és bona”, confirmava Carles Sansa, president de l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA) en relació a les últimes xifres de matriculació que va fer públiques el Departament d’Estadística.

Concretament, ahir Estadística va anunciar que les matriculacions havien augmentat prop d’un 129% el mes de març. “Això és un reflex de la confiança i el positivisme que es viu al carrer. Fins ara la gent no es podia moure i per això tampoc tenia la necessitat de canviar de vehicle. Ara, però, es preveu que d’aquí a sis mesos o de cara a l’estiu hi haurà total llibertat de mobilitat”, afegia. En aquest sentit, Sansa destacava el +108,3% de camions i camionetes, que arrossegaven males dades des de fa temps, així com també el bon repunt de les motos, amb un +117%. “Penso, però, que seria més fidedigne comparar les dades d’enguany amb el 2019, ja que mig mes del març de l’any passat no hi va haver matriculacions degut a la Covid-19”, detallava Sansa. Les xifres, però, no deixen de ser positives i sembla que, a diferència de sectors tan castigats com hotelers o comerciants, és una de les poques indústries del país que pot afirmar que segueix en peu. “Al nostre sector no podem estar més que satisfets”, sentenciava.

tracking