participació

Un festival de dansa i cultura popular guanya el pressupost participatiu d'Ordino

Un festival de dansa i cultura popular guanya el pressupost participatiu d'OrdinoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crear un festival de dansa, cultura popular i folklore. Aquesta és la proposta guanyadora en la votació popular del pressupost participatiu d'Ordino. Del total de 291 ordinencs que han participat en la votació, que va obrir-se el 2 de març i va tancar-se el 28 del mateix mes, 105 han donat suport a la proposta guanyadora. El segon projecte més votat, instal·lar una màquina expenedora inversa de reciclatge per premiar la separació de residus, ha obtingut 75 vots. El pressupost participatiu té una dotació de 50.000 euros.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, va remarcar ahir que la participació ha estat bona. "És el primer any que es fa i el context de pandèmia no hi ha acompanyat gaire, però força gent hi ha participat", va remarcar. Per aquesta raó, Mortés va revelar que l'any que ve es repetirà l'experiència.

La resta de propostes que els ordinencs han pogut votar són fer millores al Camí del Ferro, crear un observatori d'aus, fer un pàrquing cobert per a bicicletes i patinets, publicar en digital fotografies i arxius d’interès històric de la parròquia, millorar l'interior de l'església parroquial de Sant Corneli i Sant Cebrià, il·luminar els passos de vianants o controlar la velocitat de la zona habitada de la pujada al coll d'Ordino.

tracking