cultura

Retrospectiva de l'Art Camp al Centre Cultural la Llacuna

Exposició de les obres del certamen que se celebra cada dos anys a Ordino

Retrospectiva de l'Art Camp al Centre Cultural la LlacunaAGENDA.AD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les parets de la sala d’exposicions del Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella exhibiran fins al 16 d’abril un recull d’algunes de les obres que s’han deixat veure al llarg de les diverses edicions de l’ArtCamp Andorra, Colors per al Planeta, la trobada d’artistes pintors que existeix des del 2008 i que se celebra cada dos anys a la parròquia d’Ordino”.

“Vam pensar que en el marc de la Cimera Iberoamericana podíem fer una retrospectiva per donar a conèixer l’ArtCamp. Està bé perquè tenim 40 artistes de 13 països diferents”, comentava Jean Michel Armengol, secretari general de la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco. De fet, des de la CNAU ja s’està començant a treballar amb la propera edició que, si les condicions sanitàries ho permeten, tindrà lloc al juliol. “L’any passat no es va poder realitzar. Ara estem en procés de fer la crida d’artistes. El pas següent, serà fer-ne la tria”, afegia.

L’ArtCamp Andorra, Colors per al Planeta és una iniciativa apadrinada per la Unesco en què cada dos anys es conviden artistes de diversos països, fins i tot alguns que es troben en situació de conflicte. Ara, ja compta amb un fons de 700 obres. “A través de l’art pots fer arribar missatges universals”, destacava Armengol. Per altra banda, el secretari general explicava que aquest any també s’està duent a terme en paral·lel una exposició itinerant que s’aturarà cada mes a una de les parròquies, començant per Canillo. De cara a l’estiu, la CNAU té previst per al 15 de juliol la celebració d’una taula rodona amb l’UdA on es debatrà sobre la diplomàcia cultural amb conferenciants de tot el món.

tracking