PARRÒQUIES

El Punt 400 de la Massana organitza un taller de discjòquei

Els dj’s nacionals, John Holt i Richy Vuelcom, han apropat la cultura de la música electrònica als joves

El Punt 400 de la Massana organitza un taller de discjòqueiEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre jove de la Massana, el Punt 400, ha organitzat durant aquestes vacances de Pasqua un ampli ventall d’activitats adreçat als joves, a partir dels dotze anys. Segons informa el comú en un comunicat, els dj’s nacionals, John Holt i Richy Vuelcom, ha ofert un taller de dos dies per apropar la cultura de la música electrònica als joves. El taller constava de dues parts: en la sessió d’ahir a la tarda es va fer un repàs al món dels discjòqueis, tant a nivell cultural com tècnic i es va explicar la composició d’una cabina de dj professional. I aquesta tarda s'aplicaran els coneixements adquirits amb els tracks que el joves mateixos han seleccionat.

Durant aquestes vacances els joves han pogut participar en diferents disciplines esportives, com la iniciació al waterpolo i el pàdel.El comú afirma queha tingut un gran èxit el torneig de futbol 5, amb la participació de vuit equips de la Massana i Ordino.

A partir de la setmana que ve, els monitors del centre començaran a planificar les activitats d’estiu.

Èxit del rugbi als Tallers de Pasqua

D'altra banda, des del comú de la Massana han destacat queels monitors i els infants fan una bona valoració de les jornades d'introducció al rugbi, que s'estan fent aquesta setmana en el marc dels Tallers de Pasqua."Després de comprovar que el rugbi continua sent un esport que interessa als infants intentarem oferir una setmana temàtica durant les vacances d’estiu", ha exposat el conseller massanenc, Kevin Poulet.

tracking