x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
telecomunicacions

El Niu convoca les start-ups a un fòrum d'inversions internacional

Gouarré i Ambor durant la roda de premsa.

El Niu convoca les start-ups a un fòrum d'inversions internacional

Gouarré i Ambor durant la roda de premsa.

ANA
Actualitzada 08/04/2021 a les 06:30
El Niu, el viver d’empreses d’Andorra Telecom, va obrir ahir la convocatòria per a aquelles companyies emergents que vulguin presentar-se a la cimera Millonario Master Minds, un fòrum d’inversió internacional per presentar projectes davant d’inversors i experts i que tindrà lloc els dies 17 i 18 de juliol a l’hotel Hilton de Barcelona. El responsable de l’esdeveniment, Miquel Gouarré, i la coordinadora del Niu, Marta Ambor, van exposar els trets principals de l’acte, per al qual 48 start-ups seran preseleccionades per tenir l’oportunitat de presentar-se davant d’un panell d’inversors de prestigi internacional. Hi haurà unes Pitch Sessions, en les quals l’emprenedor tindrà 15 minuts per explicar la idea o projecte de negoci a un grup d’inversors i experts. La idea és que la cimera promogui les injeccions de capital, el treball en xarxa i l’assessorament.

Gouarré va dir que aquesta oportunitat “va més enllà, ja que el fòrum fusiona el coneixement dels experts en negoci, màrqueting i l’emprenedoria, amb el know-how dels influencers i les seves plataformes”. Els criteris per optar a una d’aquestes places són tenir un producte, haver desenvolupat un model de negoci i comptar amb els primers clients. Els projectes que siguin d’Andorra tindran preferència i Gouarré va recordar que el producte que es presenti ha de ser tecnològic, tot i que no han de ser 100% digitals. El responsable va afegir que un dels punts forts per poder triomfar és tenir un producte per presentar, ja que “la gran majoria d’inversors s’interessen en articles amb un model de negoci preestablert”, i també comptar ja amb algun client.

Ambor va explicar que un comitè de selecció serà qui analitzarà i avaluarà la idoneïtat dels projectes presentats. El comitè seguirà un procés d’avaluació dividit en tres fases. Els interessats poden fer arribar els seus projectes a l’adreça de correu de la incubadora info@niu.ad.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts