TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Adjudicada l'obra del tercer carril entre la rotonda d'Anyós i la de les Dos Valires

El Govern adjudica les obres d’ampliació del tram per 1,5 milions d’euros

Adjudicada l'obra del tercer carril entre la rotonda d'Anyós i la de les Dos ValiresMOBILITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va validar ahir diferents adjudicacions d’obra pública, la més costosa de les quals és l’ampliació de la CG-3 entre les rotondes d’Anyós i el túnel de les Dos Valires. Uns treballs que culminaran amb l’habilitació de tres carrils de circulació, una vorera al cantó muntanya i un carril bici en sentit ascendent. El ministre portaveu, Eric Jover, va comentar en la roda de premsa posterior a la reunió dels ministres que l’objectiu és eradicar els col·lapses circulatoris que tot sovint es produeixen a la zona i que, de fet, van motivar una prova pilot per comprovar la utilitat d’un carril extra que ara serà una realitat. Les obres han estat adjudicades a l’empresa TP Unitas, tindran un cost d’1,5 milions i un termini d’execució de 12 mesos.

El Govern també va aprovar l’adjudicació dels treballs d’eixample i rectificació d’un revolt de la CG-5, a l’entrada d’Arinsal, que tindran un cost de 759.000 euros i realitzarà l’empresa Progec. La durada de les obres serà de sis mesos. Tanmateix, l’executiu va adjudicar la col·locació de barreres de protecció contra la caiguda de rocs a la CG-1, a la zona laurediana de les Tarteres. Invertiran 220.000 euros.

tracking