Apallissat un home per gravar l'ex dins d'un cotxe tenint relacions íntimes

Va obrir la porta del vehicle en un pàrquing públic i el conductor va reaccionar amb cops

Apallissat un home per gravar l'ex dins d'un cotxe tenint relacions íntimesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home que regenta una joieria ha estat denunciat per la seva exparella per assetjament i violació de domicili. El cas és realment inusual. L’home sospitava que la seva exparella havia iniciat una relació amb una altra persona, va seguir els seus moviments fins que un dia va captar com la dona pujava a un cotxe conduït per un jove.

Els va seguir amb el seu vehicle fins a un aparcament públic on el cotxe de la parella va estacionar en un lloc apartat i van tenir relacions íntimes dins del vehicle. El joier, gelós, va gravar amb el seu mòbil aquest moment fins que, empés per la gelosia i l’angoixa, va anar cap el cotxe i va obrir la porta del conductor. Amb els seus ulls va verificar el que havia enregistrat. El noi estava nu i la dona seminua, i el primer va témer que es tractava d’una agressió o d’una persona desequilibrada i va sortir ràpidament del seu seient per agafar el tàfaner pel coll i llançar-lo a terra, mentre aquest retreia a la seva exparella que l’havia traït i que ho tenia tot gravat al seu aparell. La dona va aconseguir treure-li el telèfon mòbil i el va formatejar cridant que no volia que tingués res relacionat amb ella i acusant-lo de donar-li contínuament problemes.

A continuació va trencar el telèfon amb puntades de peu, mentre el seu amant va reprendre l’agressió contra el joier, que va demanar a crits que algú l’auxiliés. Acabada la batussa l’home va ser atès a l’hospital i després va anar a presentar denúncia a la policia, on li van comunicar que minuts abans havia estat denunciat ell per una parella per assetjament i violació de domicili –per obrir la porta del cotxe–.

Es dona la circumstància que l’exparella –la dona i l’home– van denunciar fa poc un altre joier per sentir-se assetjats per la seva mirada quan passava per davant del seu establiment. La batlle va absoldre l’imputat i va considerar sense fonament els arguments de la fiscal i els denunciants.

tracking