Verdú anima als més petits a dedicar-se a l'esquí

L'esquiador va traslladar la seva experiència a la base del Soldeu Esquí Club

Verdú anima als més petits a dedicar-se a l'esquí professionalment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'esquiador Joan Verdú va visitar ahir dilluns els joves esquiadors del Soldeu Esquí Club de les categories U10 i U12. Segons ha informat la FAE en un comunicat, una quarantena de futurs esquiadors van atendre a la xerrada de l’andorrà, i després van resoldre alguns dels seus dubtes preguntant coses a l’esportista.

La FAE afirma que Verdú va traslladar el seu missatge cap als nens i nenes indicant-los que estan en el punt idoni per decid-se a fer el pas cap a la Tecnificació. L’esquiador va explicar la seva experiència en aquesta situació des de que va començar i la seva evolució com a esportista fins on es troba avui dia.

Agraïment a les institucions

D'altra banda, la FAE ha fet un escrit en el qual ha expressat "el seu profund agraïment a totes les institucions, començant pel Govern d’Andorra, els Ministeris de Sanitat i Esports, estacions d’esquí, esquí clubs i totes les persones del món de l’esport" per haver ajudat a poder "completar una campanya d'hivern en les millors condicions possibles tot i les circumstàncies". "Crec que l’esforç que s’ha fet aquest any, el que han fet les estacions d’esquí perquè els nostres clubs i llicenciats puguin dur a terme l’activitat, i també tot l’esquí andorrà, i sabent que les estacions han perdut molt, penso que hem d’estar molt agraïts", ha expressat el gerent de la FAE, Carles Visa.

tracking