La policia deté un home de 27 anys per agredir la seva mare

Els agents arresten una dona per donar un cop de puny al seu cònjuge

La policia deté un home de 27 anys per agredir la seva mareF. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres a 2/4 d’11 del matí, a Andorra la Vella un home resident de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Segons un comunicat de la policia difós ahir, el jove va agredir la seva mare arran d’una discussió.

D’altra banda, la policia també va informar que diumenge a 2/4 de 12 de la matinada va detenir una dona resident de 52 anys a Escaldes-Engordany per, presumptament, haver donat un cop de puny a la boca del seu home, el qual presentava una forta inflamació al llavi inferior i dues petites ferides. Segons els agents, la persona detinguda en tot moment tenia una actitud desafiant, injuriosa, i poc col·laboradora envers els agents interventors. La dona està acusada d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, contra l’honor i contra la funció pública.

La policia també va haver d’intervenir dissabte a les 5 de la matinada a Canillo per una agressió entre cònjuges a la via pública. Els detinguts, un home resident de 28 anys i una dona resident de 32 anys que havien estat parella, estan acusats de maltractaments en l’àmbit domèstic.

Arrest nocturn

La policia va detenir dilluns passat poc després de les 6 de la tarda dos homes que complien una condemna d’arrest nocturn al centre penitenciari, segons va informar ahir el cos de seguretat. Els agents van arrestar primer un resident de 30 anys a Andorra la Vella com autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per no respectar la pena ferma d’anar a dormir a la Comella.

El segon arrest es va produir el mateix dia a 2/4 de 7, també a la capital. La policia va detenir un home de 38 anys amb la mateixa acusació de no complir la condemna d’arrest nocturn ferm al centre penitenciari, segons va informar el cos en el balanç d’actuacions de la setmana passada.

D’altra banda, la policia va detenir dimecres de la setmana passada poc abans de les 7 de la tarda un home resident de 50 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia. Concretament, per crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

tracking