França permet circular sense test negatiu en viatges de 24 hores i a 30 quilòmetres de la frontera

La frontera es manté oberta però la mobilitat està fortament desaconsellada

La previsió és que França obri la frontera el dia 15Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern d'Andorra ha fet una actualització de com està la situació a la frontera francoandorrana, la qual ha deixat clar que "resta oberta". Tot i estar permesa la mobilitat entre França i els països de l'espai europeu, entre els quals s'inclou el Principat, destaca que la circulació està "fortament desaconsellada". A més, és obligatori presentar una prova PCR o TMA negativa efectuada les 72 hores abans del desplaçament i el certificat de desplaçaments que es troba a la pàgina web del ministeri d'Interior francès.

Una de les excepcions de presentar aquesta prova és en desplaçaments d'una durada inferior a 24 hores i dins del radi de 30 quilòmetres a partir de la frontera. Un cop al destí, els visitants han de respectar les mesures vigents a França, entre les quals hi ha el toc de queda entre les 19 h i les 6 h, així com la prohibició de moure's més de 10 quilòmetres del lloc de pernoctació sense motiu justificat.

Aquestes mesures s'apliquen des del passat dissabte 3 i fins al 2 de maig. En el cas d'Andorra, les mesures es prorroguen setmanalment en funció de l'evolució epidemiològica.

tracking