Els ingressats a l'hospital per Covid s'eleven a 42

S'han detectat 42 casos nous respecte la jornada d'ahir

Façana Hospital SAAS Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les hospitalitzacions per Covid continuen augmentant. El Govern ha informat que hi ha dos pacients més respecte ahir a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell que situen la xifra total en 42 ingressats pel virus, dels quals 31 es troben a planta i 11 a l'UCI, dels quals 10 requereixen ventilació mecànica. Cal destacar que la xifra aquest migdia ha arribat a ser de 45 ingressats, però durant la tarda s'han donat tres altes.

A més, Salut ha notificat la detecció de 42 casos nous respecte ahir i el nombre total de persones infectades des de l’inici de la pandèmia al país se situa en 12.328. A més, s’han donat un total d'11.570 altes, i això ha permès una lleugera caiguda dels casos actius, de 646 respecte ahir passen a ser 641.Pel que fa a les defuncions la xifra es manté a 117 persones.

En referència a l’administració de vacunes, des del Govern han informat que hi ha 124 casos de persones amb cita per vacunar avui que no hi han anat, tot i que les preinscripcions de les vacunes arriben a 33.534.

Finalment, pel que fa a l’afectació del coronavirus entre la població escolar, el ministeri ha manifestat que hi ha un total de 15 aules que es troben en vigilància activa, de les quals 12 estan completament confinades i 3 de manera parcial. Tanmateix, hi ha 43 classes de diversos centres educatius en vigilància passiva.

tracking