Detingut per l'intent d'atropellament a dos urbans

L’home va ser arrestat a Anyós després que el cos localitzés el vehicle a l’aparcament

Detingut per l'intent d'atropellament a dos urbansFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir un home, no resident, per intentar atropellar dos agents del servei de circulació de la Massana. Segons ha pogut saber el Diari, es tracta d’un turista provinent d’Irlanda qui al tancament de l’edició d’aquest rotatiu encara no havia passat a disposició judicial i es trobava arrestat a les dependències del despatx de la carretera de l’Obac. Els fets van succeir ahir al matí, i l’home va ser controlat als volts de les dotze del migdia a Anyós després que el cos d’ordre localitzés el seu vehicle, amb matrícula estrangera, a l’aparcament d’Anyós Park situat a la vila massanenca.

Tal com van indicar fonts de la policia, van rebre un requeriment per part dels agents comunals en el qual denunciaven que un automòbil que transitava en el sentit contrari de la marxa a la via pública els va intentar envestir de forma voluntària i tot seguit s’havia fugat superant el límit de velocitat permès. Davant l’avís, els agents del cos van iniciar la recerca i identificació del turista, motiu pel qual van instal·lar diversos controls policials arreu de la parròquia.

Malgrat que la policia va localitzar el cotxe al pàrquing del complex hoteler massanenc, els ocupants del vehicle no es trobaven a l’interior i els agents van haver de cercar-los per la vila, identificant-los poc després de la troballa a les proximitats d’Anyós. En el moment de la detenció, els agents també van controlar un altre home, qui presumptament anava de copilot a l’automòbil en el moment dels fets, però que no va arribar a ser arrestat perquè no és considerat l’autor del succés. La cerca es va dur a terme entre la població en qüestió i l’Aldosa.

tracking