Denuncien vehicles andorrans per provocar destrosses a pistes del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Els Mossos d'Esquadra van aixecar dues actes i els conductors s'haurien enfrontat als turistes que passejaven per la zona

Denuncien vehicles andorrans per provocar destrosses a pistes del Parc Natural de l'Alt PirineuPNAP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els responsables de l'estació d'esquí nòrdic de Sant Joan de l'Erm i de Parc Natural de l'Alt Pirineu (PNAP) van denunciar ahir destrosses provocades pel pas de vehicles 4x4, buggies i quads en pistes forestals on està prohibida la circulació motoritzada. Els fets van succeir durant la Setmana Santa i els vehicles, tots amb matrícules d'Andorra, van ser vistos pel guarda de Sant Joan de l'Erm i per turistes allotjats al refugi. Des del PNAP han lamentat els fets i van assegurar que "totes elles són conductes sancionables". De fet, els Mossos d'Esquadra van informar que van aixecar dues actes per infringir la normativa d'accés motoritzat al medi natural.

Des de Sant Joan de l'Erm van explicar que en els últims 4 dies festius van comptabilitzar "fins a 7 buggies, 5 tot terrenys i 3 quads". Apunten que van destrossar baranes de fusta que impedeixen el pas i que el parc havia instal·lat feia tot just dues setmanes. Alguns dels conductors, lamenten, es van enfrontar als turistes que passejaven per la zona. El PNAP ha sol·licitat a Mossos d'Esquadra i als agents rurals "reforçar" la vigilància i ahir van assegurar que incrementessin els sistemes que impedeixen el pas de vehicles motoritzats.

tracking