x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

El Regne Unit farà un assaig amb 'passaports' Covid per accedir a esdeveniments

Actualitzada 05/04/2021 a les 06:37
El Govern britànic començarà a assajar aquest mes d’abril els passaports Covid per tal que es pugui accedir a determinats espais com cinemes o esdeveniments esportius com a part de la gradual desescalada que l’executiu de Boris Jonhson vol fer, tenint en compte que la meitat de la població adulta ja ha estat vacunada amb una primera dosi dels vaccins d’AstraZeneca.

Amb aquests certificats, les persones podran demostrar que han estat vacunades, que tenen un test negatiu de la Covid-19 o anticossos després d’haver superat la malaltia, cosa que garantiria que no poden encomanar el virus i per tant se’ls permetria accedir en aquests recintes.

Aquests documents no han despertat la unanimitat de tot l’hemicicle britànic, ja que determinats diputats s’ha mostrat contraris al seu ús. No obstant això, el govern Jonhson creu que poden ajudar al retorn segur d’espectadors a partits de futbol, la celebració de conferències o l’obertura de clubs nocturns sense necessitat d’imposar la distància social.

L’assaig que vol dur a terme l’administració britànica començarà aquest mateix abril, i s’allargarà fins ben entrat el mes de maig. Es realitzarà en esdeveniments com la semifinal i final de la Cup anglesa, en un campionat de billar que tindrà lloc a la localitat de Sheffield, al nord d’Anglaterra, i en sales de cinema.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts