x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Arrestat un jove de 27 anys per agredir la seva mare

La policia va detenir un home de 28 anys i dues dones de 32 i 52 anys per agressions en l'àmbit domèstic
Del 23 al 29 d'abril hi ha hagut un total de 12 detencions

Dos germans detinguts per maltractaments en l'àmbit domèstic

Del 29 de març al 4 d'abril hi ha hagut un total de 20 detencions

Actualitzada 05/04/2021 a les 13:12
La policia va detenir divendres passat al matí a Andorra la Vella, a un home resident de 27 anys, per haver maltractat, presumptament, la seva mare, motiu pel qual se l'acusa d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Segons fonts policials, l'incident es va dur a terme a´l domicili particular generat per una discussió entre un fill i la seva mare, la qual va derivar en una agressió del detingut envers la seva progenitora. Aquesta va ser una de les 20 detencions que va efectuar el cos durant la setmana passada, entre les quals hi ha tres més per presumptes delictes contra la integritat física i moral, i la llibertat en l'àmbit domèstic. Una altra correspon, a un resident de 28 anys i una dona també resident de 32 anys detinguts la matinada de dissabte a diumenge a Canillo com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. El cos policial va ser avisat per l'agressió que s'estava duent a terme entre els cònjugues a la via pública. Segons fonts policials, les dues persones, que anteriorment havien estat parella, s'estava discutint a l'entrada de l’edifici d'un domicili particular, i posteriorment va derivar en una agressió mútua entre els interessats.

Una altra de les detencions, que es va dur a terme a Escaldes-Engordany, la matinada de diumenge a dilluns, va ser a una dona resident de 52 anys, en aquest cas com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic, contra l’honor i contra la funció pública. El cos d'ordre va ser requerit en un domicili particular per una discussió de parella en l’àmbit domèstic. Segons fonts policials, la detinguda, presumptament, hauria donat un cop de puny a la boca del seu home, que presentava una forta inflamació al llavi inferior i dues petites ferides. La persona detinguda en tot moment mostrava una actitud desafiant, injuriosa, i poc col·laboradora envers els agents interventors.

Arrestat per injúries a la policia
El cos d'ordre va detenir també, durant la matinada de dissabte a diumenge, a Andorra la Vella, un home resident de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, resistència i desobediència, i l’honor per injúries. El cos va ser requerit per una alteració de l’ordre públic a la via pública, on se'ls va informar que un home hauria llençat una ampolla de vidre al terra i aquesta s’hauria trencat. La patrulla interventora, va procedir a identificar i controlar l’interessat que mostrava una actitud desafiant i injuriosa envers els funcionaris actuants.

 
Etiquetes
  • #2 Jr
    (05/04/21 18:49)

    Aquest miserable no es mereix ni el aire que respira...donar vida a um fill perquè te pegue després, no té nom...ni amb les bèsties o puc comparar...son més nobles!!!

    Respondre
  • #1 Pere
    (05/04/21 18:18)

    S'ha de ser desgraciat per agredir la mare!!

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts