Tres nous ingressos eleven el total d'hospitalitzats a 38

Els casos actius han tornat a pujar i ja s'eleven fins als 640

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pressió sobre el sistema sanitari segueix a l'alça i manté el degoteig constant d'ingressos. Segons les dades facilitades pel ministeri de Salut, avuihiha3 persones més ingressades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, que eleven les hospitalitzacions fins a 38. D'aquestes 28 es troben a l'ala Covid del centre hospitalari, mentre que 10 estan a la unitat de cures intensives, de les quals 9 es troben amb ventilació mecànica.

Els casos actius també han experimentat un increment, i els 640 que hi ha suposen un augment de 11 casosvers els qualshi havia ahir. Així doncs el nombre de persones que han contret el coronavirus des de l'inici de la pandèmia és de 12.231; mentre que 11.474 han superat lamalaltia, i 117 persones han perdut la vida.

El procés de vacunació ha superat ja les 12.000 dosis injectades, després que ahir es realitzessin 770 inoculacions, elevant el total de vaccins administrats fins a 12.440.

Finalment, pel que fa al sistema escolar, 17 aules es troben totalment aïllades, mentre que 9 tenen algun tipus de confinament parcial i 41 estan sota la vigilància passiva del ministeri.

tracking