Cau al buit a la Seu en intentar recuperar el gat que s'havia escapat

Cau al buit a la Seu en intentar recuperar el gat que s'havia escapatC.Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una jove veïna de la Seu d’Urgell es va precipitar ahir al buit quan intentava recuperar el seu gat que s’havia escapat de l’interior del domicili. Els fets van succeir divendres al migdia en un bloc de pisos de l’avinguda Salòria. Fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van ser els únics que van actuar en l’accident, van explicar ahir que van rebre l’avís de la dona ferida a les 12.36 hores del migdia i que fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions, dues de les quals ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que va traslladar la ferida en estat greu fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons les mateixes fonts.

En aquest sentit, fonts de l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell van confirmar que l’accident es va produir quan la dona es proposava recuperar la seva mascota i que va caure d’una altura de més de quatre metres. Van indicar que va precipitar al buit per una claraboia interior de l’aparcament comunitari de l’immoble. La teulada d’uralita a la qual es va pujar va acabar cedint. La noia va ser traslladada en estat greu amb múltiples contusions i fractures, van indicar. La Guàrdia Urbana, que no va actuar, obrirà diligències informatives.

Aquest no és un fet aïllat, ja que fa poc un vídeo es va tornar viral a les xarxes després que un home arrisqués la seva pròpia vida per salvar el seu gat, que s’havia escapolit per la cornisa d’un sisè pis a Toronto (Canadà).

tracking