Una nova mort eleva les defuncions a 117

El difunt era un home de 63 anys que es trobava ingressat a la planta Covid

Hospital Nostra SenyoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nova mort per Covid-19 eleva fins a 117 les persones que han perdut la vidaambel virusdes de queva començar la pandèmia ara fa poc més d'un any. El difunt era un home de63anys que estava ingressat a la planta Covid de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

A més a més, les hospitalitzacions per Covid-19 en les darreres hores han tornat a augmentar i actualment hi ha 35 persones ingressades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tres més que ahir. D'aquests, 24 es troben a la planta covid del centre hospitalari, mentre que 11 estan internades a cures intensives. Cal destacar que 9 pacients es troben intubats, i amb necessitat deventilaciómecànica.

Pel que fa als casos actius, actualment n'hi ha 629, el que suposa un increment de 31,ique implica superar la barrera dels 600.En relació altotal de positiusd'ençà queva començar la pandèmia, la xifra s'eleva fins a 12.174 persones i mentre les persones que han superat el virus són 11.428.

En relació alpla de vacunació, el ministeri de Salut ha indicat que ahires vanvaccinarun total de 1.015 persones, i ja s'ha assolit la xifrad'11.670dosis administrades.

Finalment ien relació ala població escolar, actualment hi ha 16 aules que es troben completament confinades i 9 que es troben amb aïllaments parcials, sent 25 en total les que estan sota vigilància activa. Les que es troben sota control passiu són 39.

tracking