TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Sàmper no descarta tornar al confinament comarcal passada la Setmana Santa

Les declaracions xoquen amb les del secretari de Salut, que veu "probable" poder controlar la quarta onada sense tancar

Miquel Sàmper durant la roda de premsa d'avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, MiquelSàmper, ha obert la porta a tornar al confinament comarcal un cop passi la Setmana Santa, per tal de poder contenir l'eventual augment de contagis que es produirà. "Tornar al confinament comarcal és una opció" ha afirmat el titular d'Interior aquest matí en una entrevista a l'emissora catalana RAC1, tot i que ha admès que "encara no s'ha tractat al Procicat. S'analitzaren les dades i es decidirà alguna cosa aquest dilluns5, ja queles mesures actuals vencen el 9 d'abril".

Aquestes manifestacions, peròxoquen amb les que ha fet després el secretari de Salut de la Generalitat, MarcRamentolque ha dit que veu "probable" poder contenir la quarta onada sense necessitat de retornar al confinament comarcal.

Més preocupació ha mostrat el conseller d'Interior amb l'augment disparat de la mobilitat aquesta Setmana Santa. "Estem a nivells de mobilitatprepandèmiai només un 6,2% inferior a la Setmana Santa del 2019".

tracking