La cònsol menor de Sant Julià és positiva i Majoral estava confinat

El cònsol major lauredià estava en espera de conèixer el resultat de la TMA

La cònsol menor de San Julià és positiva i Majoral estava confinat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos cònsols de Sant Julià es troben confinats a causa del coronavirus. La cònsol menor, Mireia Codia, va rebre la notícia del positiu de la TMA dijous al matí, mentre que Josep Majoral estava en espera de rebre el resultat en el moment de tancar l’edició.

Ambdós mandataris van decidir aïllar-se als seus domicilis dilluns, quan es van fer els habituals tests d’antígens i van donar positiu. Encara que aquestes proves tenen un ampli marge d’error, van deixar de treballar al comú i es van recloure a casa. Segons va explicar el mateix Majoral, molt probablement el contagi es va produir en una reunió que van mantenir la setmana passada, encara que és difícil saber amb certesa l’origen del contagi.

El cònsol major va explicar que es trobava perfectament i que no tenia cap símptoma dels que es manifesten normalment quan es pateix la Covid-19, per la qual cosa és probable que sigui asimptomàtic. Tot i això, només tenia el positiu del test d’antígens i encara estava pendent del resultat de la TMA que es va fer.

A banda dels dos mandataris comunals, a dos treballadors de la corporació local també se’ls ha detectat el coronavirus. El comú de Sant Julià fa tests d’antígens de forma habitual per detectar qualsevol possible cas i evitar d’aquesta manera la propagació entre el personal que ha de treballar de forma presencial.

tracking