x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Defunció d'un pacient de 82 anys amb Covid a l'hospital

L'home és la víctima 116 que provoca la pandèmia al Principat
Nova façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Façana Hospital SAAS Nostra Senyora de Meritxell

Nova façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 02/04/2021 a les 18:04
Un pacient de 82 anys que estava ingressat a la planta Covid de l'hospital ha traspassat en les últimes hores. El difunt és la víctima 116 que provoca la pandèmia des de que es registrar el primer òbit fa poc més d'un any a Andorra.

La incidència de la pandèmia empitjora avui en tots els indicadors. A la defunció d'un afectat pel virus s'ha d'afegir l'increment de la pressió hospitalària fins a 32 ingressats, el dels positius amb 62 diagnòstics nous i el de casos actius que freguen els 600 en un creixement constant de totes les dades negatives especialment aquesta setmana, segons l'actualització sanitària feta pública pel Govern aquesta tarda.

L'hospital torna a incrementar l'ocupació amb dos afectats més pel virus i 32 pacients en total pel SARS-CoV-2. L'UCI suma 11 malalts, dos més que ahir, dels quals hi ha 9 que necessiten suport d'intubació amb ventilació mecànica que representen la mateixa xifra facilitada dijous. Les habitacions de la planta Covid acumulen 21 persones amb la infecció, les mateixes que hi havia ahir al migdia.

El creixement de la incidència de la infecció es reflecteix a més en els 12.115 casos que acumula Andorra amb els 62 contagis detectats en les últimes hores. Més negativa encara és la quantitat de malalts amb el virus actius que s'enfila a 598, amb 25 infectats més que ahir, en xifres que no es registraven des de fa mesos. Les recuperacions se situen en 11.401 amb 36 noves altes. 

Rècord de vacunacions
L'unica dada positiva del balanç de dades és la de l'administració de vacunes al llarg de dijous que es va tancar amb la punxada de 986 unitats que corresponen a segones dosis del fàrmac de Pfizer de la segona partida que va enviar Espanya. El total de vacunes posades a Andorra és de 10.655.


Més alumnes aïllats

L'increment de la incidència de la Covid arriba també als centres educatius que malgrat estar completant la primera setmana de vacances de Setmana Santa es continuen veient afectats pel tancament d'aules per positius. Govern ha informat avui que hi ha 19 classes amb tots els alumnes confinats a casa, dues més que ahir, i 9 amb part dels estudiants en aïllament, una menys que en la jornada anterior. Les classes en vigilància passiva baixen a 48, també una menys que ahir.
  • #3 Ann
    (03/04/21 15:18)

    Gracies al diari per retirar el comentari tant inrrespectuos que sortia.Les meves condolencias per la familia del difunt.

    Respondre
  • #2 Jordi
    (03/04/21 13:30)

    Al va dir..
    Cada cop estic mes d'acord que certes notícies no haurien de permetre comentaris.

    Descansi en pau 

    Respondre
  • #1 Ann
    (03/04/21 12:53)

    Quién poc respecta pel difunt i la seva familia.Fas fastic noi!Gentussa con tu millor calladets.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts