Els ingressats per Covid augmenten fins a 30

El nombre de contagis nous detectats dijous és de 43 i hi ha dues hospitalitzacions més

Hospital Nostra Senyora de MerixellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pressió sobre el sistema sanitari continua pujant, i dijous hi ha 30 persones ingressades, dues més que ahir. D'aquestes, 21 es troben a la planta Covid de l'Hospital de Meritxell i 9 a la unitat de cures intensives, 8 de les quals amb ventilació mecànica.

Per contra el total de casos actius ha experimentat un lleuger descens segons el darrer recompte realitzat per part del ministeri de Salut. Així doncs, actualment n'hi ha 573, el que vol dir que són 7 menys que el dia anterior. Pel que fa als nous diagnòstics, s'han notificat un total de 43 nous positius, que combinats amb les 50 altes confirmen aquesta baixada.

En xifres absolutes, d'ençà que va començar la pandèmia de la Covid-19, ara fa poc més d'un any, ja s'han detectat 12.053 casos, mentre que un totald'11.365persones han superat la malaltia. Pel que fa a les defuncions, aquestes es mantenen en 115.

Finalment, el sistema escolar compta amb 27 aules sota vigilància activa: 17 que es troben totalment confiades i 10 que tenen algun tipus d'aïllament parcial, mentre les que en vigilància passiva s'eleven a 49.

tracking