L'ambaixada "desaconsella fortament" qualsevol viatge entre França i Andorra

En un comunicat recorda que la frontera amb el Pas de la Casa continua oberta malgrat el confinament decretat per Macron

Tres quilòmetres de cua a la frontera francoandorranaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'ambaixada francesa ha informat aquest matí mitjançant un comunicat que la frontera del Pas de la Casa continua oberta tot i que està "fortament desaconsellada" l'entrada i sortida de viatgers. Al comunicat es recorda que les mesures per intentar frenar la pandèmia ja vigents en 19 departaments francesos s’estendran a tot el territori metropolità a partir de dissabte. I que les mesures són: tot de queda de set de la tarda a sis del matí a tot arreu a la França continental; el teletreball sistemàtic; el tancament de determinats negocis; cap viatge interregional a partir diumenge tret que hi hagi un motiu imperatiu; i cap viatge durant el dia a més de 10 quilòmetres de casa, tret que hi hagi un motiu convincent.

S'afegeix al comunicat que a causa de la situació sanitària, qualsevol moviment des de l’espai europeu (Unió Europea, Andorra, Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega, San Marino, Santa Seu i Suïssa) a França i des de França a l’espai europeu continua sent fortament desaconsellat fins a nou avís. L'ambaixada finalitza indicant que la frontera franco-andorrana continua oberta.

tracking