TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Àxel Esteve i Íria Medina s'imposen al gegant dels Campionats d'Andorra

Vargas, 32è al descens dels Campionats de França

Àxel Esteve i Íria Medina s'imposen al gegant dels Campionats d'AndorraOrigami foto / Òscar Rius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Campionats d’Andorra d’esquí alpí, Copa Gineta Lucas Fox, s'han disputat avui a la pista Esparver de Soldeu, El Tarter, que han acollit el gegant masculí i femení dels campionats. En un comunicat, la Fedació Andorrana d'Esquí (FAE) ha informat que Àxel Esteve ha guanyat la cursa i s’ha proclamat campió nacional. El p``odium s'ha omplert d'esquiadors andorrans i e´s que, la FAE indica que Esteve s’ha imposat amb una molt bona segona mànega en què recuperava el temps perdut de la primera. L’andorrà ha marcat un crono final de 1.51.34, mentre que el segon classificat, l’espanyol Adrián Tortajada, ha acabat a 0.17 de l’andorrà. El tercer classificat a la cursa, i segon andorrà, ha estat Àlex Rius, amb un temps final de 1.51.66, a 0.32 d’Esteve. També Pol Robert, 5è, ha estat el tercer andorrà al podi dels Nacionals, amb 1.52.66, a 1.32. Pel que fa al gegant femeníÍria Medina s’ha proclamat campiona nacional. Segons la FAE, la cursa ha estat guanyada per l’espanyola Celia Abad, que s’ha imposat amb 1.56.94, però l’andorrana Íria Medina ha estat segona i campiona nacional, amb 1.58.15, a 1.21 d’Abad.

Avui tambés’ha disputat la darrera jornada dels Campionats de França de velocitat, amb Matías Vargas a la sortida del descens. La cursa ha acabat amb l’andorrà 32è, amb 1.11.83, a 2.65 del guanyador, el francès Blaise Giezendanner, que s’ha imposat amb 1.09.18.

tracking