Els francesos no es podran moure més enllà de deu quilòmetres del seu domicili

El president de França, Emmanuel Macron, ha anunciat que a partir de dissabte si es vol anar més enllà serà necessari un certificat

Macron no prendrà cap decisió respecte a un nou confinament a França abans de dissabte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de França, Emmanuel Macron, ha anunciat que a partir de dissabte els viatges diürns a més de 10 km del domicili estaran prohibits a tot el territori, llevat de motius imperiosos. Si es vol anar més enllà serà necessari un certificat. Els viatges entre regions també estaran prohibits, tret que hi hagi un motiu imperatiu, però a partir de diumenge hi haurà una tolerància establerta per al cap de setmana de Pasqua. "Els que desitgin canviar de regió per aïllar-se ho podran fer-ho durant aquest cap de setmana de Pasqua", ha dit Macron.

D'altra banda, la setmana vinent, l’ensenyament es realitzarà a distància a les escoles, col·legis, instituts de tot el país, abans d’una sortida habitual de vacances a totes les zones el divendres 9 d’abril a la nit. Seran dues setmanes de vacances, al final de les quals es reiniciaran les classes presencials d’infantil i primària, mentre que es programarà una nova setmana d’ensenyament a distància per a escoles mitjanes i secundàries, abans del retorn a la presencial el 3 de maig.

tracking