x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Salut registra 56 positius més i l'hospital arriba a 28 ingressats

La planta per a malalts amb el virus acumula 20 afectats
Exterior de l' Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Actualitzada 30/03/2021 a les 17:22
La pressió assistencial segueix augmentant i l'hospital suma 28 malalts amb els dos ingressos que s'han registrat en les últimes hores d'afectats per la Covid que deixa avui 56 contagiats més, segons ha informat el Govern. El total de casos se situa en 11.944 i els malalts amb el virus actiu augmenten a 553, 24 més que ahir que tornen a incrementar la incidència de la malaltia al país a nivells de fa mesos i confirmen el repunt de la quarta onada de la pandèmia. El balanç de persones recuperades augmenten a 11.276 amb les 32 altes afegides des d'ahir i els òbits provocats per la infecció continuen des de dissabte en 115.

El total d'hospitalitzats a la planta per a infectats per coronavirus són 20, dos més que dilluns, i l'ocupació a l'UCI es manté amb 8 pacients, dels quals hi ha set amb ventilació mecànica. I Salut ha anunciat que ahir hi va haver vacunacions amb l'administració de 108 dosis que enfilen el total de vaccins posats a 9.669. 

13 aules confinades
El nombre de grups educatius afectats per la pandèmia no para de créixer malgrat els escolars es troben des de divendres passat en període de vacances. L'actualització de dades d'aquesta tarda indica que hi ha 13 classes amb tots els alumnes confinats a casa, una més que ahir, i 16 amb part dels estudiants aïllats a domicili per la detecció de positius als centres. El diagnòstic de nous casos d'infecció del SARS-CoV-2 prové dels cribratges que es fan al sistema educatiu amb test d'antígens cada setmana i als que s'estan fent de manera específica en algunes escoles per l'augment de casos. El ministre de Salut va explicar ahir que s'estava fent un cribratge específic a l'Escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino per un possible brot del que encara no es coneix el nombre d'infectats.


Les classes en vigilància passiva augmenten a 52, una més de les que es van notificar ahir.
  • #7 Ruben
    (31/03/21 06:11)

    No entenc quina es l'Estratègia a Andorra pero a la que s'obren les visites a l'hospital, rebrot a la que es relaxen tant les mesures també.
    Per tant es clar com ni haurà vacunes com caldria que tothom es vacuni de forma natural pero aixo si a fer inversions que no entenc en moment com aquest.
    Estem condemnats.

    Respondre
  • #6 Respect
    (31/03/21 04:58)

    El problema es que le estamos perdiendo el respeto al virus. Bares, parques, fiestas, turismo... Vamos a por una cuarta ola... Una quinta... Una sexta... Hasta que nos vacunemos todos... Y no lo digo solo en Andorra. Seguimos responsabilizando a los gobiernos por la gestion de la pandemia mientras nos vamos de cañas y preparamos el viaje de Semana Santa inventandonos justificaciones para poder viajar...

    Respondre
  • #5 Andorrana
    (30/03/21 23:40)

    No patiu que farem venir més monarques i ens ajuntarem tots bé i no passarà res...

    Respondre
  • #4 Dc
    (30/03/21 22:35)

    Parcs? va dir..
    Clar, perquè els 150 casos entre temporer del tarter i inglesos de Arinsal es van contagiar als parcs

    Respondre
  • #3 Parcs?
    (30/03/21 21:39)

    La remuntada va començar després de l'obertura dels parcs

    Respondre
  • #2 Hugo
    (30/03/21 21:23)

    I les reunions físiques obligatòries que marquen els propis governants....el teletreball a Govern Sra. Pallares és una mentida. Pregunteu-los-hi als de Clara Rabassa.

    Respondre
  • #1 BBB
    (30/03/21 21:04)

    Srs de Govern, si veieu que encara no son suficients obriu més hores els bars.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts