Els catalans que pernoctin a l'Alt Urgell no podran visitar Andorra

La Generalitat modifica les mesures que havia aprovat inicialment

Cues a la frontera del riu Runer per entrar a AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat de Catalunya modifica les mesures de protecció davant la Covid i estableix que només es permetrà el desplaçament entre la comarca de l'Alt Urgell i el Principat d'Andorra, per part de les persones amb residència habitual en un municipi d'aquests dos territoris.

Tot i que fa uns diesl'executiu va dir que obria la porta a l’entrada de visitants a Andorra durant les vacances de Setmana Santa a tots aquells turistes que s'allotgessin al’Alt Urgell, considerant-los aixíresidents de la comarca, avui s'ha aplicat una modificació d'aquesta mesura.

El Procicat ha fet públiques les noves mesures i pel que fa a la mobilitat, a partir d'aquest dilluns 29 de març fins al divendres 9 d'abril inclòs, es manté el confinament perimetral de tot Catalunya,quedant restringida l'entrada i sortida de persones de la comunitat autònoma, excepte per als desplaçaments justificats.

En aquest sentit, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha indicat avui en roda de premsa que a partir del 9 d'abril s'hauria d'assimilar Andorra amb la totalitat de Catalunya en termes de mobilitat. Ha indicat que "esticn convençut" que es podrà respectar l'acord al qual van arribar fa uns dies amb la Generalitat, el qual estava condicionat a les dades epidemiològiques.

tracking