Detinguda una mare per maltractar al fill menor

La policia va arrestar dos homes de 26 i 37 anys per agressions en l'àmbit domèstic

La Batllia investiga l'assetjament per part d'un oficial de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el passat dijous al matí a Andorra la Vella a una dona de 34 anys per haver maltractat, presumptament, al seu fill menor, motiu pel qual se l'acusa d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Aquesta va ser una de les 16 detencions que va efectuar el cos d'ordre durant la setmana passada, entre les quals també hi ha dues detencions més per presumptes delictes contra la integritat física i moral, i la llibertat en l'àmbit domèstic. Una correspon a un resident de 26 anys que va ser denunciat per la seva exparella a la qual hauria agredit exercint violència física, així com psíquica, amb amenaces.

Aquesta detenció es va produir dimecres al migdia a Canillo, mentre que la matinada del divendres al dissabte, a Encamp, un resident de 37 anys va ser detingut pel mateix delicte. En aquest cas, la policia va ser requerida per una discussió en un domicili particular, on la presumpta víctima va manifestar haver rebut una empenta de la seva parella que la va fer caure a terra. Els agents van constatar una erosió al genoll esquerre i un dolor costal degut a una forta contusió.

D'altra banda, nou persones van ser detingudes per delictes contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectes de l'alcohol o donar positiu en la prova de tòxics salivar. Destaca que l'acompanyant d'un home de 47 anys que va registrar una taxa de 2,17 g/l, la més alta de la setmana passada, també va ser detinguda per un presumpte delicte contra la funció pública. La dona, de 50 anys, va reaccionar de manera desproporcionada cap als agents de la policia i va desobeir reiteradament les instruccions que li donaven.

A més, un resident de 29 anys va ser detingut dijous a la nit a la Massana per interferir en un control rutinari de la policia, amb el qual no hi tenia res a veure. L'arrestat es va apropar als agents i no va guardar la distància de seguretat.En indicar-li que la respectés, l'home va reaccionar de manera desproporcionada cap als funcionaris, motiu pel qual se'l va detenir per un presumpte delicte contra la funció pública, i l'honor, resistència i injúries.

Finalment, un jove francès va ser detingut el mateix dijous a la tarda a la frontera amb França. L'arrestat va ser controlat a quan anava en un turisme amb matrícula francesa i amb un altre acompanyant. Es va identificar amb un document francès fals i es va constatar que el jove havia estat controlat anteriorment en cinc ocasions.

tracking