La Seu d'Urgell aixeca les restriccions en millorar les dades epidemiològiques

El municipi ha pogut revertir la tendència a l'alça que tenia en els darrers quinze dies

Consell Comarcal de l'Alt Urgell a la SeuCC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha decidit aixecar a partir d’avuiles mesures restrictives actuals al municipi davant la millora de les dades epidemiològiques de la Covid-19. Segons informa l'ens municipal en un comunicat, l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, ha remarcat que s'ha pogut revertir la tendència a l'alça que tenien en els darrers quinze dies gràciesa l'aplicació de les restriccions i la bona col·laboració ciutadana. El municipi mostra unes xifres d’incidència clarament a la baixa, i això ens permet tornar a la normalitat ia les mateixes restriccions que presenta tot Catalunya.

A dia d’avui, segons informen en el comunicat, a la Seu d’Urgell l’índex de risc de rebrot és de 465.11, amb una taxa de transmissió de 0.81, i un sol pacient ingressat al Sant Hospital. Malgrat la millora de la situació epidemiològica, l'alcalde ha recordat a tothom queactuï amb responsabilitat, sobretot durant les vacances de Setmana Santa.

En aquest context, l'aixecament de les mesures restrictives comporta poder tornar realitzar les activitats extraescolars, la celebració de competicions esportives i les activitats esportives extrascolars, l’obertura de les escoles de música, art i dansa i sales d’exposicions, així com totes les instal·lacions esportives municipals. També es reobriran els parcs infantils i es podran dur a terme tots els actes culturals.

tracking