Detingut un jove andorrà a la Seu per abús sexual de dos menors

El jove de 22 anys va ser localitzat a l’estació d’autobusos de la capital de l’Alt Urgell

Detingut un jove andorrà a la Seu per abús sexual de dos menorsF. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els mossos d’esquadra van detenir dimarts a la tarda un home de 22 anys i de nacionalitat andorrana com a presumpte autor de dos delictes d’abús sexual a la Seu d’Urgell, segons va informar ahir la policia catalana en un comunicat.

Els fets van tenir lloc dimarts passat a les cinc de la tarda, quan una adolescent de 16 anys va anar a la comissaria dels mossos d’esquadra de la capital alturgellenca per denunciar que feia uns minuts, a l’avinguda de Guillem Graell, un home se li havia apropat i, de manera sobtada i sorprenent, l’havia magrejat i li havia proposat de mantenir relacions sexuals.

Posteriorment, els agents dels mossos van tenir coneixement d’un presumpte segon cas d’abús sexual que havia tingut lloc a la plaça de Catalunya amb una jove de 17 anys.

Poc temps després, els agents van aconseguir localitzar i detenir el noi quan es trobava a l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell.

De seguida que van rebre la primera alerta dels fets les patrulles dels mossos van muntar un dispositiu per desplegar-se la capital alturgellenca amb l’objectiu de localitzar i detenir l’autor dels fets.

En el decurs de la recerca del sospitós, una dona adulta també va aturar una de les patrulles de la policia per informar-la que un jove li havia proposat de mantenir relacions sexuals, la qual cosa coincidia amb el relat dels fets que havien fet als mossos les dues menors.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.

tracking