Més pistes a GrandvaliraGRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Grandvalira afronta el final de la temporada amb una ampliació del domini esquiable. A partir de demà s’oferiran 87 pistes, amb un total de 135 quilòmetres esquiables, que se sumaran als 30 quilòmetres de l’estació d’Ordino Arcalís. A més, per primera vegada aquesta temporada es podran enllaçar els sectors de Soldeu i el Tarter amb Grau Roig i el Pas de la Casa. Aquesta situació es mantindrà durant la Setmana Santa, és a dir, fins al 5 d’abril, si les condicions meteorològiques ho permeten. A més, es recuperaran els horaris (de 9 a 17 hores) i les tarifes habituals. D’aquesta manera, a partir de demà es podrà esquiar de 9 a 17 hores i el preu del forfet augmentarà als 52 euros. L’ampliació de les pistes obertes també vindrà acompanyada d’una major oferta de les activitats i de la restauració.

El director general de Grandvalira-Nevasa, Juan Ramón Moreno, va explicar ahir que la decisió s’ha pres amb la voluntat d’acabar una temporada difícil amb “bon regust”. Segons va afirmar, davant les restriccions de mobilitat que han imposat els països veïns i que impedeixen rebre visitants tant per Sant Josep com per Setmana Santa, “hem decidit obrir perquè almenys els residents puguin gaudir de les nostres estacions”. Moreno va indicar que “no és una decisió econòmica”, ja que aquesta temporada “ha sigut molt dolenta i tampoc la podríem recuperar”. Tot i així “hem decidit obrir 135 quilòmetres esquiables, un 60% més del que teníem fins a la data, i deixar només tancat el sector de Canillo, per oferir l’oportunitat als andorrans de gaudir dins del país si les nevades ens acompanyen”.

El director general de Grandvalira va indicar que esperaven que poguessin venir turistes per Setmana Santa i que han treballat en diferents escenaris pel que fa a la previsió d’esquiadors. Finalment, però, han decidit obrir malgrat les restriccions dels països veïns.

Més pistes a Grandvalira

tracking