x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

La Seu d'Urgell prorroga les restriccions en no millorar les dades epidemiològiques

Es prolonguen una setmana més i les mesures actuals estaran vigents fins al divendres 26 de març
façana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Ajuntament de la Seu

Façana de l'ajuntament de la Seu d'Urgell

Actualitzada 19/03/2021 a les 10:57
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha anunciat que mantindrà les actuals restriccions durant una setmana més, fins al divendres 26 de març, en no millorar les dades epidemiològiques de la localitat. L'alcalde, Jordi Fàbrega, ha dit que "sabem que és una situació molt complicada per molta gent, sobretot per les activitats extraescolars i els infants que hi participen, però amb les dades sanitàries actuals i a les portes de Setmana Santa no podem fer una altra cosa" i ha demanat la col·laboració de tota la població per millorar l'actual situació epidemiològica.

Cal tenir en compte que avui l'índex de rebrot a la capital alt urgellenca se situa en 843,3 i la taxa de transmissió en 1,6. L'Ajuntament ha atribuït aquestes males dades a "la presència de la variant britànica" de la Covid-19, i que fa que actualment hi hagi 4 pacients ingressats a l'hospital 6 grups escolars i 3 d'extraescolars confinats, que impliquen a 112 alumnes i 19 professors.

Per tant, i de moment per una setmana més, queden prohibides les activitats extraescolars, les competicions esportives que no tinguin caràcter professional, es demana limitar la mobilitat i reunions en llocs públics, es tanquen les escoles de música, art i dansa i les biblioteques així com totes les instal·lacions esportives municipals, se suspenen els actes culturals i es clausuren els parcs infantils.
  • #1 Francesc Guasch Colom
    (18/03/21 11:28)

    El problema no és dels que vivim dins de Catalunya, és dels que venen dea de fora,un exemple molt clar,el Principat està ple de gent de Madrid

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts