La policia espanyola deté a la frontera el pare acusat de segrest

L'acció policial es va produir el dimarts a la tarda quan l'home va creuar pel pas fronterer del riu Runer amb els seus quatre fills en direcció a la Seu d'Urgell

Punt fronterer del riu RunerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pare que està acusat de segrestar als seus quatre fills i emportar-se'ls fora d'Espanya, va ser detingut el dimarts a les 18:50 hores, quan va creuar el pas fronterer del riu Runer en direcció a la Seu d'Urgell amb una furgoneta, segons informa el Diari de Tarragona. El cas es remunta al passat dos de gener, quan el presumpte segrestador, de nacionalitat italiana, va traslladar-se a Andorra amb els seus quatre fills; la mare dels infants va presentardenuncia, ja que vaal·legarque l'home l'havia deixat abandonada en una gasolinera sense documentació. El passat 19 de gener el Jutjat de Violència sobre la dona número 1 de Reus va emetre una ordre de cerca i captura internacional.

El detingut va passar la nit de dimarts a dimecres al calabós de la policia nacional espanyola de la Seu d'Urgell, i ahir va passar a disposició judicial, a la mateixa ciutat. Pel que fa als nens, ara mateix es troben sota tutela de la Generalitat de Catalunya, ja que la seva mare es troba a Itàlia.

tracking