x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

El Consell valida, sense el suport de l'oposició, la nova modificació de la tercera llei òmnibus

El PS retreu al Govern la “manca d’anticipació” i terceravia critica “l’intervencionisme de l’Estat en les polítiques privades”
El ministre Jordi Gallardo durant la sessió d'avui al Consell

El ministre Jordi Gallardo durant la sessió d'avui al Consell

El ministre Jordi Gallardo durant la sessió d'avui al Consell

Fernando Galindo
Actualitzada 18/03/2021 a les 18:09
La segona modificació de la tercera llei òmnibus ha estat aprovada aquesta tarda al Consell General amb el vot favorable dels grups parlamentaris que donen suport a la coalició, mentre que tant PS com terceravia han optat per abstenir-se deixant clar les seves diferències amb la gestió del Govern. El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo ha defensat en seu parlamentària les mesures de reducció de la renda per a locals comercials amb una rebaixa del 40% durant el mes d’abril, atès el context de mobilitat reduïda dels països veïns. Per aquest motiu, Gallardo ha posat en valor “la capacitat de reacció i flexibilitat del Govern” per adaptar-se “sobre la marxa” a escenaris canviants de la pandèmia.

Per la seva banda, el president del grup parlamentari del PS, Pere López, ha retret “la manca d’anticipació” del Govern per adoptar decisions econòmiques “que no sempre es poden prendre en l’últim minut”. A més, López ha carregat contra l’exeuctiu per “l’abandonament” durant el darrer any respecte al sector dels allotjaments turístics, que amb la modificació de la llei també podran acollir-se a una rebaixa del lloguer del 40%. “Ara trobem un redactat que fa possible allò que havien demanat des d’un primer moment però que només tindrà afectació per a l’abril del 2021”, ha lamentat López.

Al seu torn, el conseller general de terceravia, Joan Carles Camp, ha criticat “l’intervencionisme de l’Estat en les polítiques privades” i ha titllat en diverses ocasions “d’atropellament legislatiu” la modificació de la tercera llei òmnibus. “Legislen tapant forats a corre-cuita sense preveure les conseqüències dels textos aprovats. El seu únic horitzó és guanyar al 23, costi el que costi. L’últim ja apagarà la llum. Ja fa 10 anys que governen. No cal que s’excusin més”, ha etzibat Camp.
  • #2 Aberracions financeres
    (18/03/21 20:18)

    Vergonya us tindria de donar de tenir les finances públiques seques com un os de pernil per les aberracions que heu fet i feu per després saquejar a casa del privats, tota uns indecència que ja toca els rosaris

    Respondre
  • #1 Totalment d'acord amb 3 via
    (18/03/21 18:43)

    Totalment d'acord amb 3 via per l'intervencionisme al privat que ja comença a treure de polleguera, estan arruïnan a moltes famílies i si tenen de intervenir perquè no ho fan amb tanta facilitat dins de les nòmines públiques com s'han posat amb les finances del privat, són pitjor que nord coreà o veneçuela, estem ja calentets amb aquesta història, sinó tenen un punyetero euro per ajudar el país qu redueixen allà on saben i és fan el boig per el punyetero vot i sinó que surtin al extranjer a demana però prou de saquejar a casa dels altres

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts