Corts condemna a Arran a pagar 1.835 euros per arrencar els cartells

El juny del 2017 van serrar els senyals de les fronteres d’Andorra, Espanya i França com a protesta dels límits territorials imposats entre els Països Catalans

La Fiscalia demana a Arran 1.935 euros per arrencar els cartells

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Corts ha dictat aquesta matí la sentència que condemna al moviment independentista Arran a pagar 1.835 euros pels danys ocasionats als cartells situats a la frontera amb Catalunya el 2017. Els magistrats han penat en rebel·lia processal al jove que apareix al vídeo que el col·lectiu va publicar a les xarxes socials al pagament d'una multa de 900 euros i a abonar al Govern una indemnització de 935,91 euros. Els fets van succeir el juny del 2017, quan els joves del col·lectiu van serrar els senyals de les fronteres d’Andorra, Espanya i França com a símbol de protesta dels límits territorials imposats pels estats i en defensa del marc polític dels Països Catalans.

Pena de dos anys condicionals per l'home que va estafar una joieria

D'altra banda, el Tribunal de Cortsha dictat aquest matí la sentència que condemna a dos anys de presó condicional a l'home que va estafar més de 6.000 euros a la joieria on treballava. La pena també contempla el pagament de 6.330 euros al comerç per saldar l'engany i l'abonament de 17.114 euros al client francès que va estafar amb la venda de dos rellotges de marca. L'home està acusat d'un delicte major d’estafa i un altre d’apropiació indeguda. Durant la vista oral de cas, que va tenir lloc al gener, l'acusat va afirmar que era l'autor dels fets exposant que en tot moment la seva intenció era retornar l'import sostret, però la situació econòmica que vivia quan van succeir els fets i la que viu actualment ho van fer impossible. A més, va assenyalar que ja ha abonat una petita part del deute contret i va refermar la voluntat d'eliminar-lo a mesura que pugui.

tracking