Arrestat un home per escanyar la parella davant del fill menor

Arrestat un home per escanyar la parella davant del fill menorFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de diumenge un home de 49 anys per un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en un domicili de Sant Julià de Lòria on l’home hauria esca­nyat la parella fins tallar-li la respiració, segons va exposar la víctima, fet que hauria presenciat el fill menor de tots dos, segons un comunicat fet públic ahir per part del cos d’ordre. Aquesta és una de les divuit detencions que va realitzar la policia la setmana passada, de les quals tres corresponen a presumptes agressions en l’àmbit domèstic.

Destaca també la d’un jove de 19 anys que hauria agredit el pare, qui, segons va constatar la policia, presentava un blau a la part esquerra del nas, una petita rascada a la part dreta del coll i una vermellor general a tota la zona del coll, presumptament per una clau que li hauria fet el fill.

A més, un home no resident de 31 anys va ser detingut a les quatre de la matinada de dimarts a Arinsal per una presumpta agressió a la parella. L’home, segons s’assenyala al comunicat de premsa de la policia, va tenir una resposta agressiva després d’una discussió, la va agafar pel coll fortament i li va propinar diferents cops a la cara. La víctima presentava marques de dits al coll, una contusió i una petita ferida sagnant al nas.

La policia també va arrestar la matinada de divendres a dissabte un resident de 23 anys per un presumpte delicte contra la funció pública, resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Agents del cos d’ordre van ser requerits en un domicili d’Andorra la Vella per una infracció de la Llei de seguretat pública, amb sorolls en un domicili. Al lloc dels fets els agents que s’hi van presentar van voler interactuar amb el jove, que va mostrar una actitud desafiant envers els funcionaris, es va negar en tot moment a dialogar i va desobeir reiteradament les instruccions donades pels agents, segons el mateix comunicat de premsa.

tracking