Detingut un home per escanyar la parella davant del fill menor d'ella

Un jove de 19 anys va ser arrestat per agredir al pare

El despatx central de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada del dissabte al diumenge un home de 49 anys per un presumpte delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. Els agents del cos d'ordre van ser requerits en un domicili de Sant Julià de Lòria, on l'home hauria escanyat a la parella fins tallar-li la respiració, segons va exposar la víctima, fet que hauria presenciat el fill menor de la parella.

Aquesta és una de les 18 detencions que va realitzar la policia durant la setmana passada. D'aquestes, tres corresponen a presumptes agressions en l'àmbit domèstic. Destaca també la d'un jove de 19 anys que hauria agredit al pare, qui, segons va constatar la policia, presentava un blau a la part esquerra del nas, una petita rascada a la part dreta del coll i una vermellor general a tota la zona del coll, possiblement per una clau que li hauria fet el fill.

A més, un home no resident de 31 anys va ser detingut a les quatre de la matinada del dilluns al dimarts a Arinsal per una presumpte agressió a la seva parella. L'home va tenir una resposta agressiva després d'una discussió, la va agafar pel coll fortament i li va propinar diferents cops a la cara. La víctima presentava marques de dits al coll, una contusió i una petita ferida sagnant al nas.

La policia també va arrestar durant la matinada del divendres al dissabte un resident de 23 anys per un presumptedelicte contra la funció pública, resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Agents del cos d'ordre van ser requerits en un domicili de la capital per una infracció de la llei de seguretat pública, amb sorolls en un domicili. Al lloc dels fets van voler interactuar amb el jove, que va mostrar unaactitud desafiant envers els funcionaris, es va negar en tot moment a dialogar i va desobeir reiteradament les instruccions donades pels agents.

D'altra banda, es van produir cinc detencions per delictes contra la seguretat del trànsit de persones que van conduir sota els efects de l'alcohol. L'home de 63 anys que va tenir un accident amb un ferit, va ser qui va registrar la taxa més elevada amb 2,60 g/l.

Detencions per delictes contra la salut pública

Durant la setmana passada, a més dels quatre arrestats de l'operació Nòria per tràfic d'estupefaents a menors, el cos d'ordre va detenir tres persones per infraccions en aquesta matèria. Una d'elles va ser un home no resident de 29 anys que estava aturat a la via pública a la Massana amb un turisme a punt per consumir cocaïna i se li va trobar 0,6 grams d'aquest producte. A més, dos homes de 29 i 27 anys van ser detinguts amb 0,3 i 0,5 grams de cocaïna el dissabte a la tarda a Ransol. Agents de seguretat van controlar-los a l'interior d'un vehicle estacionat en un aparcament d'un establiment comercial, on també estaven a punt de consumir.

Finalment, destaca la detenció d'un home per un presumpte delicte contra l'ordre socioeconòmic i la seguretat del tràfic jurídic. L'home es disposava a allotjar-se a un establiment hoteler de Soldeu i hauria utilitzat les dadesd’una tarja de la que no és titular. A més, es va identificar amb una falsa identitat, i de fet la policia encara no ha pogut determinar la seva autèntica identitat. Els agents li vantroba un document eslovac fals, i un DNI i un permís de conduir letó fals, així com una tarja de crèdit amb una identitat falsa.

tracking