Quatre detinguts per vendre marihuana a menors

La policia ha comissat 253 grams de marihuana, 55 d’haixix i estris per preparar els estupefaents

Droga i material intervingut per la policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut quatre persones a Encamp, Escaldes i Andorra la Vella en l'operació Noriacontra el tràfic de drogues que estarien destinades a menors. Els agents han intervingut253 grams de marihuana, 55 d’haixix i estris per preparar els estupefaents en els escorcolls domiciliaris i "una bàscula i elements que corroborarien l'existència del tràfic d’estupefaents", explica el cos de seguretat en un comunicat.

L'operació culmina una investigació que es va obrir arran d'unes detencions el setembre passat que feien sospitar d'una xarxa dedicada a la venda de drogues a menors. Les detencions "dels presumptes traficants, un home de 45 anys i una dona de 29 anys" es van fer dimecres passat i ahir van ser arrestats un home de 30 anys i un jove de 18 anys, que la policia especifica que "en el moment de l'inici de la investigació era menor d'edat". Els quatre implicats són residents al Principat.

El cos de seguretat remarca que se sospita que la majoria de la droga estava destinada a la venda a menors "alguns en edat escolar" i assenyala que l'operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking