Afectacions a webs d'Andorra per un incendi en el major servidor d'allotjaments a Europa

L'empresa OVH ha patit un incendi en un dels edificis, que ha quedat calcinat amb tota la informació, i preveu que el funcionament total es restableixi el 19 de març

Afectacions a webs d'Andorra per un incendi en el major servidor d'allotjaments de pàgines a Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diverses pàgines web del país, com la de Demòcrates per Andorra, no funcionen avui arran de la caiguda del servidor d'allotjament més important d'Europa,OVH. La companyia, que està situada a Estrasburg, ha patit un incendi en un dels seus edificis que ha quedat calcinat amb totes les dades que hi havia emmagatzemades, i que també ha afectat part d'un altre dels immobles.OVHté quatre edificis destinats a l'allotjament web i és el tercer proveïdor més important del món en aquesta matèria, fet que ha provocat que les afectacions hagin tingut ressò arreu. AndorraTelecomno ha estat un dels afectats, peròsique té constància que alguns webs del país han caigut per aquest problema, com ara d'empreses del sector immobiliari, de la neteja, del comerç.

El comú d'Escaldes-Engordany és un dels afectats per l'incendi al servidor, ja que segons hainformat ales xarxes la web es troba allotjada en els dominis de l'empresaOVHi això provoca que el servei d'atenció i informació virtual està inoperatiu. La corporació ha explicat que es treballa per reallotjar el domini i reactivar el servei.

OVHestà preparant i enviant l'equip necessari per instal·lar una sala de xarxa temporal, en la qual es treballarà al centre de dades d'Estrasburg a partir d'aquesta nit i estima que la restauració als edificis 1 i 4 es recuperin dilluns 15 de març mentre que al 3 es pugui fer el divendres 19 de març, que suposarà el restabliment complet. La companyia ha detallat que la fibra no s'ha vist afectada pel foc i que a l'edifici 1 la sala general de xarxa es troba sense afectacions, així com vuit més, mentre que quatre han quedat destruïdes per les flames i a l'edifici 3 s'estan realitzant els controls de servidors pertinents i l'edifici 4 no ha patit cap afectació.

tracking