Música

El projecte fotogràfic 'No som immunes' culmina amb una cançó de Juli Barrero

El vídeo musical, que compta amb el suport de la Fundació ONCA, es pot veure des d'avui a les plataformes digitals

El projecte fotogràfic 'No som immunes' culmina amb una cançó de Juli Barrero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, ha culminat el projecte fotgràfic 'No som immunes', de Chiqui Novis, amb una cançó del músic i intèrpret Juli Barrero. La peça, que porta per títol el mateix nom que el projecte, es pot veure a partir d'avui a les plataformes digitals.

El videoclip té com a objectiu reconèixer a les persones que han format part de la campanya de manera desinteressada i conscienciar sobre el seguiment de les mesures bàsiques de prevenció de transmissió del virus.

Cal destacar quela iniciativa impulsada per Novis, i que va apadrinar la fundació ONCA el passat mes de novembre, ha donat visibilitat a més d’una seixantena de persones del país de diferents àmbits i professions que han volgut ajudar a conscienciar a la societat de la pandèmia. "La cançó vol ser un homenatge a totes les persones que han patit la Covid-19, directa o indirectament, però també vol ser un cant d’esperança. Hem de lluitar ben fort perquè ens ha afectat a tots tranversalment", ha destacat Barrero.

tracking